anti-rimpel met naaldjes

Aesthetic needling is een moeilijk woord voor anti-rimpelbehandeling op een natuurlijke wijze.
De eerste vraag die we altijd krijgen is: “blijft de rimpel weg”? Nee, natuurlijk niet! Er zijn geen natuurlijke behandelingen die er voor zorgen dat rimpeltjes weg blijven. Deze behandelingen moet u herhalen om het effect te continueren. Het is een normaal proces van ouder worden dat het collageen en botweefsel minder wordt naarmate we ouder worden. Door behandeling van buiten (de huid) en van binnen (uw leefpatroon) kan ‘de tijd wat terug worden gedraaid’. Maar eerlijk is eerlijk, u wordt niet jonger! Uw gezicht gaat er frisser uit zien en de lijntjes worden minder ‘scherp’.
Hetgeen we voor u kunnen doen is tijdelijk (enkele weken/maanden) zorgen voor een goed resultaat door een ‘niet invasieve behandeling’. Dus zonder veel hulpmiddelen.

aesthetic needling 2

 

 

Op bovenstaand plaatje kunt u zien waar rimpels of andere ‘ongemakken’ kunnen voorkomen. Ook wallen onder de ogen kunnen behandeld worden.

Na een gesprek wordt het behandelplan opgesteld. Vaak bestaat dit uit het nemen van supplementen om de huid voldoende voedingsstoffen te geven en de doorbloeding te verbeteren (waardoor afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten). Tevens krijgt u een voedingsadvies. Na enkele weken krijgt u een gezichtsbehandeling waar een serum op maat in de huid wordt ‘ingesluisd’ middels ionisatie (pijnloos). Tevens worden er zeer dunne naaldjes in de rimpel geplaatst en op energiebanen in het gelaat. Ook dit is pijnloos. Deze blijven ongeveer een half uurtje zitten. Nadat ze verwijderd zijn ziet u gelijk resultaat. Tevens krijgt u een crème mee om uw huid fris en stralend te houden. Deze crème wordt ter plaatse klaar gemaakt en is speciaal voor uw huid. 

Deze behandeling is, zoals u kunt lezen, geen standaardbehandeling. Indien u meer wilt weten over de behandeling en/of de tarieven, neem dan even contact op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

info@atalanta-wellness.nl
0475-338821