Afvallen gezond & well

U bent op zoek naar een programma of misschien wel pillen om gewicht te verliezen? Goed dat u ons gevonden heeft!
Wij werken niet met pillen of dure shakes. Bij ons geen zware fittness programma’s en geen diëten….

Afvallen gezond & well werkt volgens het door de Universiteit van Maastricht wetenschappelijk onderzocht programma. Hierbij is aangetoond dat dit programma echt helpt om af te vallen. Maar we gaan nog enkele stappen verder……

Ons programma

Als eerste wordt er een uitgebreide intake gedaan door een natuurgeneeskundig- of orthomoleculair  therapeut. Deze intake is zeer uitgebreid en is er op gericht om duidelijk te krijgen of er belemmerende factoren een rol spelen in het proces om af te vallen. Het is mogelijk dat uw hormonen niet in balans zijn of dat er andere omstandigheden zijn die succesvol afvallen de weg kunnen staan. Wij brengen dit met u in kaart en zullen u advies geven hoe u tot een goede start kunt komen. Tevens wordt uw lichaamssamenstelling gescand (vet percentage, spiermassa, bot gewicht etc.). Uw gegevens worden aan u door gemaild. 
Hierna krijgt u van ons een voedingsadvies. Dit advies is geen dieet! Wij vertellen u wat gezond is om te eten en wat niet. Veel weet u zelf al, maar de ervaring leert dat u ook nieuwe dingen krijgt te horen.

Lypossage ter behandeling van cellulitis (sinaasappelhuid) en VET VERMINDERING

Een alternatief voor agressieve aanpak zoals liposuctie (wegzuigen van vet) is Lypossage. Door intensieve massage wordt de doorbloeding gestimuleerd in het probleemgebied en zullen de vetophopingen af gaan nemen.

Lypossage™ is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage™  behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van ongeveer 8 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage™  geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.

Lypossage™  kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.De stevige massage omvat een unieke combinatie van huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om voldoende water in combinatie met groene thee te drinken.

Deze massage gaat de huidveroudering tegen. Naast het afvalprogramma kunt u lypossage extra doen om in probleemzones af te vallen.

 

Website

Als deelnemer van ons Gezond & Well afvalprogramma heeft u exclusieve toegang tot afgeschermde onderdelen van onze website. Hier vind u uw recepten, filmpjes, artikels e.d.. Voor deelenemers hebben we een speciale website: www.gezondenwellafvallen.nl

 

 

Bewegen

Bewegen is erg belangrijk als je gezond wilt worden of wilt blijven. Ons bewegingsprogramma is er niet op gericht om vet te gaan verbranden middels heftige fittness-sessies. U kunt met onze adviezen al prima volstaan met oefeningen in de thuissituatie. We richten ons vooral op krachtoefeningen waarbij u als doel heeft om meer spierweefsel aan te maken. Dit extra spierweefsel gaat er voor zorgen dat uw basaalmetabolisme (stofwisseling in rust) omhoog gaat. Tevens krijgt u meer energie doordat energie alleen in spierweefsel opgeslagen kan worden. Hoe meer spierweefsel, hoe meer mogelijkheid tot opslag. Een bijkomend effect is dat, indien u overgangsklachten heeft. deze minder zullen worden of geheel verdwijnen. Atalanta heeft een prima fittness programma dat u in de thuissituatie kunt gebruiken. U kunt extra een TRX aanschaffen (extra laag geprijst voor deelnemers) welke u helpt om spiermassa op te bouwen.

 


Afvalpakket / Tarief

Ons programma is niet iets wat u even doet. Het is voor altijd! U slankt op een natuurlijke manier af, u wordt energieker en gezonder.
Het begeleidt programma duurt in de regel 10 weken. Gedurende deze tijd is de verwachting dat u tussen de 5 en 15 kg zult afvallen waarbij uw buikomvang door de lypossage tussen de 5 en 12 cm zal verminderen. De kans op een hartinfarct of diabetes wordt in 10 weken tijd met 50% verminderd!

U krijgt wekelijks intensieve gesprekken en uw resultaten worden wekelijks gemeten. Indien u aanvullend verzekerd bent krijgt u de kosten van dit pakket grotendeels terug (alternatieve geneeswijzen, zonder eigen risico).

Het programma voor lypossage (extra te boeken) vindt normaal 1x per week plaats, in totaal 8 behandelingen. Hierbij wordt u ook gemeten en vindt er een kort voortgangsgesprek plaats.

Toegang tot de website, instructiefilms en recepten.

Lypossage en de TRX zijn los af te spreken. Over het algemeen is het aanpassen van uw leefstijl en voedingsgewoonte al voldoende om gezonder te worden en om af te vallen.

Het volgen van het programma kost €25,- per week (eerste gesprek €50,-)waarbij u, indien u aanvullend verzekerd bent, grotendeels de kosten kunt declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Indien u lypossage wenst of een TRX wil gebruiken moet u rekenen op extra kosten.
Naar gelang uw situatie kunt u het afslankprogramma zelf samenstellen. Dit kunnen in samenspraak doen, zodat de kosten zo laag mogelijk blijven.

 

Vraag een gratis consult aan om het geheel eerst eens te bespreken..
0475-338821