Fijn dat u interesse in onze diensten heeft en welkom bij onze praktijk!

 

praktijk1

 

 

Atalanta is in 1999 van start gegaan als pedicuresalon. In de loop van de jaren zijn haar diensten uitgebreid met reflexzonetherapie, massages, schoonheidsverzorging, nagelverzorging en orthomoleculaire- en natuurgeneeskundige therapie.De praktijk kreeg de naam ‘Atalanta’. Deze naam is voor tweeërlei uitleg vatbaar. Allereerst ziet u in het logo een vlinder. De atalanta is een vlinder die in Europa voor komt en staat symbool voor schoonheid en vrijheid.  Atalanta was (in de griekse mythen) een jonge dame, de dochter van een Griekse koning. Ze was erg goed in hardlopen, zeg maar gerust super goed in hardlopen. Er was in die tijd geen andere vrouw te vinden die zo snel was. Natuurlijk kwam er een tijd dat de koning vond dat hij opa moest worden…..(zoals bij zoveel verhalen). Atalanta zag dit niet zitten en kwam met het idee om het de koning moeilijk te maken. Ze gaf aan dat ze bereid was te huwen met diegene die sneller was dan haar. Door een list was er op den duur toch een jonge man die sneller was dan haar, maar zoals bij zoveel verhalen, de jonge man en Atalanta leefden nog lang en gelukkig….

praktijk2 Praktijk4 Praktijk5 Praktijk6

Uitgangspunten

Atalanta werkt vanuit een holistische mensvisie waarbij lichaam, geest en omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het is dus zaak dat de oorzaak van het probleem zo snel als mogelijk opgelost wordt en niet alleen voor dit moment maar het liefst voor altijd. Dus…het is zaak voor Atalanta om niet alleen het probleem maar ook de oorzaak van het probleem op te lossen….én niet voor eventjes maar het liefst voor altijd….dus er wordt ook advies gegeven om de oorzaak blijvend op te lossen.
Atalanta is aangesloten bij alle voor de branche belangrijke overkoepelende organen zoals PROVOET, de  VNRT en de MBOG. Onze medewerkers volgen regelmatig bij- en nascholingen. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

 

Dat maakt Atalanta ‘ Wellness Professionals

Onze vernieuwde praktijk

“Een aanwinst voor Roermond”, hoorde ik een cliënt zeggen. Wellicht is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Op 1 september 2012 j.l. hebben we onze praktijk heropend. Na een vrij korte periode van afbreken en opbouwen hebben we nu de beschikking over vier behandelkamers, een wachtruimte en een mooie badkamer. De ruimte en een klantgerichte instelling, maakt dat als u een afspraak wilt maken, dit meestal op korte termijn mogelijk is. Naast het grote aanbod van behandelingen zijn de openingstijden verruimd. We zijn zes dagen per week geopend van de ochtend tot de late avond. Hier uit blijkt dat we onze cliënten centraal stellen en  dat Atalanta-wellness echte professionals zijn.

U bent van harte welkom!

Henriette & Henry