In twee stappen een mooie huid

 

De naam ‘Gezond & Well’ kent u. Het kenmerkt onze behandelingen en wordt als zodanig ook in ons logo gebruikt.
Gezondheid en wellness, “je goed voelen, er goed uit zien en ontspannen”. Onze behandelingen zijn er op afgestemd….maar nu gaan we een stapje verder!

Er zijn enorm veel crèmes en lotions op de markt, van goedkoop tot erg duur. Uit ons onderzoek blijkt erg veel van deze producten schadelijke stoffen bevatten (pcb’s) en er zitten zelfs vaak stoffen in die niet te traceren zijn (chemisch). Als we kritisch naar deze crèmes kijken en kijken naar de werkzame stoffen dan valt dat vreselijk tegen. Meestal bestaat een crème uit glycerine, parafine (kaarsenvet) en een reukstof.
Er worden beloftes gedaan dat ze speciaal zijn voor ‘de droge huid’, of ‘anti-aging’ en zouden vitamines bevatten. Wat betreft die vitamines zijn het vaak loze beloftes, omdat er voor enige werking nauwelijks iets in zit. Na studie blijkt dat het pas echt zin heeft als u zowel van binnen als van buiten aan de slag gaat.

Van binnen

Een ding wat zeker is, is dat schoonheid zowel van binnen als van buiten moet komen. Daar gaan we op inzetten want daar gaat u resultaat van merken!

Gezondheid van binnen, daar kunnen we u in adviseren (voedingsadvies) maar we kunnen uw huid van binnen uit ook ondersteunen met extra voedingsstoffen, met Dermonyl. Dermonyl bevat natuurlijke voedingsstoffen die de huid (maar ook nagels en haren) extra voedingsstoffen geeft. Een kuur van 20 dagen (3 capsules per dag) zorgt er voor dat naast een gezonde voeding de huid extra verwend wordt (60 caps €26,90)

100% natuurlijke ingredienten

Van buiten

We hebben zelf diverse crèmes ontwikkeld die uw huid van de buitenkant zullen voeden en beschermen. Al onze crèmes bevatten 100% natuurlijke en biologische bestanddelen en worden ambachtelijk bereid. Doordat we het zelf in de hand hebben voegen we extra voedingsmiddelen voor de huid, vitamine C, A en E toe. U krijgt hierdoor een product dat echt inzet op huidverbetering. De basis van onze crème is bijenwas. Deze bijenwas is gemaakt door bijen die bij ons in de tuin vooral op de lavendel zitten. De kas staat 100 meter hier vandaan. Verder gebruiken we de beste oliën en voor de geur wordt etherische olie gebruikt die tevens helende eigenschappen bezit. De meeste crèmes bevatten tevens een kruidenmix van 50 biologische kruiden. Dus in een potje zit nogal wat natuur!

 

Duur?

Nee, maar oordeelt u zelf. De schoonheidsbehandelingen zijn in prijs hetzelfde gebleven, ondanks verbeterde producten.

Natuurlijk verkopen we ook op beperkte schaal sommige producten die u thuis kunt gebruiken:

Lipbalsem vit. E 10 ml: € 3,95
Lipbalsem vit. A & E: € 3,95 (het beste in combinatie met L’ lysine bij koortslip)
Lotion voor droge handen, voeten etc. 100 ml: €14,50       ter introductie nu €9,90
Dagcrème vit. E & C 50 ml: €14,50
Nachtcrème vit E, A & C 50 ml: €14,50

 

Bijzonder

Het bijzondere van onze crèmes is de samenstelling. Deze is uniek! Geen toevoegingen die schadelijk zijn, vooral voedend van aard.
De kruiden die toegevoegd zijn kalmeren de huid maar zorgen ook voor een juiste zuurgraad van de huid. De ph van de huid is 5,5.

De meeste crèmes komen hier nog niet eens in de buurt. Hierdoor droogt de huid nog meer uit, ondanks dat u er tegen smeert…

De vitamines zijn verkregen uit supplementen van Bonusan. Bonusan is een vitamine leverancier die geregistreerd staat in het geneesmiddelen register. Om hier in te mogen staan moet je aan vele voorwaarden voldoen. Bonusan is een van de weinigen!

 

Weinig verschil

Wellicht valt het u op dat we niet voor ieder liflafje een aparte crème hebben. Dat is ook grote onzin! Reclame makers doen u geloven dat u voor rimpels een aparte crème nodig heeft…het zou mooi zijn als er iets was dat rimpels deed verdwijnen! Maar deze crème bestaat echt niet…..

Vandaar dat we crèmes hebben die voor alles goed zijn. De grootste problemen kunt u er mee aanpakken. En als er echt een gezondheidsprobleem aan ten grondslag ligt, kunt u beter een crème laten maken die daar bij past (op maat). Er worden dan vitamines en mineralen aan toegevoegd om dat specifieke probleem aan te pakken (en natuurlijk van binnen uit).

 

Schoonheidsbehandeling

Ook voor het krijgen van een schoonheidsbehandeling kunnen we werken met onze eigen materialen. We zijn er zeker van dat deze geen allergische reacties oproepen en dat uw huid hier beter mee af is. Aan de prijs hoeft het niet te liggen!

 

Indien u hierover vragen heeft, helpen we u graag verder!

Team Atalanta