Lash volume lifting, Roermond, altijd laag geprijst!

Lash volume lifting, een prachtig alternatief voor wimperextensions.

Het is een behandeling om je eigen wimpers voor langere tijd te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. 
De Lash volume lifting is een wimperbehandeling die je eigen wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij Lash volume lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 5-6 weken behouden.

Het is zeer geschikt voor mensen die even een wimperextension pauze willen inlassen, allergisch zijn voor de lijm of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara!

lash volume lifting

Wat is het verschil tussen Lash volume lifting en Wimperpermanent?

Met wimperlifting lift je de natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!


Lifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor je wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Perfect Eyelash Lash Volume Lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Meer informatie?

mail: info@atalanta-wellness.nl
Bellen: 0475-338821

Altijd lage prijs van €39,50 (incl. verven)