Leefstijlgeneeskunde als preventie en behandeling

Leefstijlgeneeskunde

Leefstijlgeneeskunde is het antwoord op het voorkomen en behandelen van 80% van mensen met hart- en bloedvaat problemen en diabetes type 2.
De tweede kamer gaat binnenkort in beraad om een omslag te realiseren in de zorg. Tot nu toe was de zorg vooral gericht op ‘genezen’, maar eigenlijk is genezen een te grote ‘eer’ voor het toedienen van tabletjes om de gevolgen van de aandoening te beperken.

Leefstijlgeneeskunde richt zich meer op preventie en de oorzaak van een van een aandoening, de leefstijl van een persoon. 
We weten het allemaal, maar de verleiding is groot om al die zaken die niet goed voor je zijn achterwege te laten. We zwichten voor de verleiding…

Ik ga hier niemand de schuld geven, want de schuldige aan een verkeerde leefstijl ben je per slot van rekening zelf. Jij maakt de keuze, je kent het gevolg, maar je verdringt het en probeert met smoesjes je leefstijl te relativeren.
Erg eigenlijk….

Veranderen is oplossen

Maar goed, je wilt veranderen en het is nodig. Ondertussen is je bloeddruk te hoog, je cholesterol is te hoog, je suiker is te hoog. Nu is het tijd om er iets aan te doen! Doe je niks, dan is het afwachten wanneer het verkeerd gaat.

De oplossing is simpel en eenvoudig, maar hoe simpel en eenvoudig het ook lijkt te zijn, je moet het wel weten en kunnen. 

Weten is belangrijk, je moet weten wat te doen, je moet weten wat je kunt eten en je moet weten hoe je moet gaan bewegen en het is de kunst om die knop om te zetten zodanig dat je kunt genieten. Genieten van meer energie, genieten van heerlijk eten en genieten van het feit dat je langer zult leven.

Nu is het alleen nog zaak dat je op weg wordt geholpen.

Orthomoleculaire geneeskunde is de aangewezen weg om weer gezond te worden. Deze vorm van geneeskunde komt in grote lijnen overeen met ‘leefstijlgeneeskunde’. Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt je begeleiding vergoed. In samenwerking met il fiore en de begeleiding van onze orthomoleculaire therapeuten kunnen we een pakket voor je samenstellen zodat je gezond blijft of wordt.

Meldt je aan voor een vrijblijvend gesprek!

http://atalanta-wellness.de/wp/booking/

of maak een afspraak: 0475-338821