Ogen verleiden…wat vrouwen moeten weten

Mannen ‘raken’ met oogcontact

Oogcontact is en hele goede manier om spanning op te bouwen bij een man. Flirten met oogcontact is super makkelijk en veilig. Zelfs wanneer we niet geïnteresseerd zijn in iemand, dan nog vinden we oogcontact aantrekkelijk.

Ik bedoel, wie vindt het nou niet leuk om van een afstandje met iemand te flirten? (Zelfs als je niet van plan bent om die persoon te daten).

Het is een goede manier om een man te verleiden en geïnteresseerd in je te maken zonder dat je maar een woord hoeft te zeggen en zonder dat je kan worden afgewezen. Hier heb je een aantal tips om mannen te versieren met oogcontact.

Woman eye with a curl false eyelashes - low angle view

Vrouwelijke ogen spreken

 

Versiertip #1 Maak oogcontact en verbreek het daarna weer.

Staar in eerste instantie nonchalant naar hem net zo lang tot hij je aandacht geeft. Het kan even duren, maar wacht totdat hij je terug aankijkt en kijk dan langzaam weg. Kijk ni

et heel snel weg alsof je wordt betrapt, maar doe het rustig. Blijf hem ook niet te lang aanstaren, dat wordt snel eng.

 

Versiertip #2 Lach terwijl je hem aankijkt

Maak het niet heel serieus of probeer niet overdreven zwoel te doen, maar geef hem een klein lachje. Hierdoor kom je veel warmer en aantrekkelijker over en hou je het luchtig.

Versiertip #3 Drie keer is scheepsrecht

Ga er niet vanuit dat mannen het de eerste keer snappen. We denken misschien dat het toeval is of dat je naar iemand achter ons kijkt. Als je ooit een relatie met een man hebt gehad dan weet je hoe slecht wij mannen zijn in het interpreteren van hints. Probeer het daarom minimaal drie keer achter elkaar.

Versiertip #4 Ga niet knipogen

Doen mensen dit nog? Zo ja, ga dan niet overdreven lopen knipogen. Je ziet er niet aantrekkelijk door uit en de kans is groter dat hij in de lach schiet en je daardoor een gek figuur slaat.

wimperextensions Atalanta

Ogen verleiden

Versiertip #5 Als je oogcontact verbreekt, verbreek het dan omlaag

Wanneer iemand oogcontact omhoog afbreekt dan interpreteert ons lijf dit onbewust als minachting. Zo kom je dus onvriendelijk over. Wanneer je naar de zijkant wegkijkt zien we dit als een teken van verveling of desinteresse. Dat is ook niet het signaal wat je wilt geven.

Wanneer je het oogcontact verbreekt doe je dit dus omlaag. Dit is een teken van respect en waardering. Hierdoor voelt de man zich veiliger en zelfverzekerder en zal hij sneller naar je toe komen.

(bron: mannengeheim.nl)

 

Ben je onzeker over je ogen? Met wimperextensions krijg je een prachtige ‘blik’ welke een onweerstaanbare indruk zal maken. Ook als je niet van plan bent om ze als verleidingsinstrument in te zetten…