botox, fillers roermond

Botox, fillers en injectables voor mooie schoonheidscorrecties

Intensievere behandelingen m.b.v. injectables (Botox en/of Fillers) maken de mogelijkheden bij Atalanta compleet.
Soms is een kleine ingreep nodig die net het verschil maakt.
“Je ziet er moe uit”, “ben je net uit bed?”, “Je kijkt zo boos”….
Of u kiest voor ‘korte termijn’ behandelingen (het werkt…maar ik moet het regelmatig laten doen) of u kiest voor een behandelmethode die er voor zorgt dat er voor langere termijn zichtbaar resultaat is (6 maanden tot een jaar).

U bent de klant en u bepaald!

Wij bieden u graag alle mogelijkheden!

botox en fillers Roermond

Dr. Sandra Smeets

Dat wat we aanbieden is van Top Klasse. Met minder nemen we op dit gebied geen genoegen.

Daarom heeft Atalanta samenwerking met een gespecialiseerd cosmetisch arts, Sandra Smeets. Sandra is ‘van vele markten thuis’. Naast haar dagelijks werk als oogarts is ze ook gespecialiseerd op het gebied van cosmetische behandelingen. U kunt een afspraak maken via ons telefoonnummer (0475-338821) of vragen stellen via mail (info@atalanta-wellness.nl). Een afspraak maken kan ook online!

Het is goed om te weten dat u altijd eerst een afspraak maakt om de mogelijkheden te bespreken. ‘Botox’ of ‘fillers’, welke gebieden, welke resultaten u kunt verwachten…..en natuurlijk de kosten.

Discretie is gewaarborgd! 

Het uitgangspunt voor een behandeling is: “Jezelf zijn en blijven”!

“We zijn heel transparant, het eerste consult is gratis. Hierbij kun je al je vragen stellen en krijg je een eerlijk advies”. 

U kunt vanuit uw pc een online-afspraak maken: 
a. Voor een gratis consult zodat u uw wensen kunt bespreken
b. Om een Lipcorrectie uit te voeren d.m.v. lipfillers (kan ook een vervolgbehandeling zijn)
c. Om een botoxbehandeling uit te voeren (kan ook een vervolgbehandeling zijn)

Lipfillers zijn erg gewild

Als je ontevreden bent over je lippen is dit een mooie gelegenheid om er iets aan te doen!
Dr. Sandra Smeets bespreekt graag met je de mogelijkheden, maar geeft ook duidelijk aan wat de kosten zijn en hoelang je er plezier van zult hebben. 

Het doel is om op een natuurlijk ogende manier verbetering aan het gezicht toe te brengen. Natural beautification onderscheidt zich omdat het streeft naar het behoud van de natuurlijke schoonheid en het accentueren van persoonlijke mooie kenmerken. Door de behandeling ziet u er weer fris en natuurlijk uit en blijft het gezicht in harmonie. Er wordt naar gestreefd dat mensen uit uw omgeving u vertellen dat u er beter uitziet zonder dat ze weten waarom.

PRIJSLIJST botox en fillers

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Tevens worden de kosten van de voorgestelde behandeling besproken. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst, die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

De onderstaande prijzen is een vanaf prijs. De uiteindelijke prijs is onder andere afhankelijk van uw persoonlijke wensen en wordt vastgesteld en besproken in het consult. De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid die nodig is voor de afgesproken behandeling .

 

BOTOX®:

De met Botox te behandelen gebieden worden zones genoemd. Een zone is bedoeld voor behandeling van een deel van het gezicht. Met 1 zone worden voorhoofdsrimpels, fronsrimpels of kraaienpootjes (beiden zijden ) bedoeld.

 

Botox ®, 1 zone, per behandeling: € 180,-

Een zone Botox is bedoeld voor behandeling van een deel van het gezicht. Met een zone Botox kunnen kraaienpootjes, voorhoofdrimpels of frons gericht worden aangepakt.

 

Botox®, 2 zones, per behandeling: € 320,-

Met behulp van twee zones kunnen twee delen van het gezicht gecombineerd worden behandeld, bijvoorbeeld en de kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpels.

 

Botox®, 3 zones, per behandeling: € 425,-

Drie zones worden ingezet om alle gebieden van het gezicht aan te pakken: zowel frons- als voorhoodsrimples en kraaienpootjes.

 

Botox®, 4 zones, tegen overmatig transpiratie, per behandeling € 530,-

 

Botox®, tegen spierspanningshoofdpijn

1 zone: €180

2 zones: €320

 

Abonnementen:

3 x 1 zone € 450,-

3 x 2 zones € 865,-

3 x 3 zones €1150,-

 

FILLERS /INJECTABLES (JUVÉDERM®):

De kosten voor Juvéderm worden per volume bepaald.

 

Juvéderm 0,5 ml: €270,-

Vb: 0.5 ml is voldoende voor kleine correctie zoals opvullen fronsrimpel

 

Juvéderm 1 ml : € 450,-

Vb: 1 ml is voldoende voor de neus-lippenplooi links en rechts

Vb: 1 ml is voldoende voor behandeling volume en lipcontouren

 

Juvéderm 2 ml: € 760,-

Vb: 1 tot 2 ml is nodig voor volume van het gelaat terug te herstellen