henna wenkbrauwen atalanta roermond

Henna wenkbrauwen is de allernieuwste trend en is vanaf vandaag ook in Roermond verkrijgbaar.

Waarom henna wenkbrauwen?

Henna is een kleurstof welke voortkomt uit de hennaplant. Deze kleurstof wordt in de Marokkaanse- en Arabische cultuur veel gebruikt. Enerzijds om haren mee te verven (op een natuurlijke manier) en anderzijds om sierlijke afbeeldingen op handen of voeten te zetten. Het grote voordeel van henna is dat het enige tijd blijft zitten, maar niet voor altijd!

Mogelijk kun je je nog herinneren dat in je jeugd in Spanje of Italie op het strand henna-tattoos konden worden gezet. Eigenlijk waren dat plakplaatjes op basis van henna die je huid kleurde. Het grote voordeel was dat het na een tijdje vanzelf vervaagde.

Henna Browsculpting

De cosmetische industrie is altijd op zoek naar vernieuwing. De laatste trend is wimperlifting (lashlifting). Hier is henna browsculpting aan toe gevoegd. Maar het is ook vers van de pers!
Onze schoonheidsspecialiste Mariska Dekkers, die gespecialiseerd is in wimperextensions en wimperlifting, zegt dat het een grote meerwaarde is.
“Er zijn nogal wat vrouwen die weinig opvallende wenkbrauwen hebben en ze regelmatig laten verven”. “Deze vrouwen weten dat goed zichtbare wenkbrauwen, met een mooie vorm, veel expressie geeft aan het gezicht”. “Voor hen is Henna Browsculpting of te wel henna wenkbrauwen een uitkomst”!

Lang ervaring met henna wenkbrauwen hebben we natuurlijk niet, maar we verwachten dat eenmaal goed aangebracht, de huid minimaal 1 – 2 weken gekleurd blijft en de haartjes van de wenkbrauwen minimaal 5 weken. Dus een forse vooruitgang ten opzichte van alleen verven van wenkbrauwen.

‘Ervaring leert’ en daarom om te proberen ‘henna browsculpting’ extra laag in prijs

Als introductie en speciaal om het product bij jullie onder de aandacht te brengen willen we voor een korte periode henna browsculpting extra laag prijzen. Allereerst sturen we dit bericht door naar onze vaste klanten zodat zij er als eerste van kunnen profiteren!

De behandeling laten we in onderstaand filmpje zien (Engels):

Wat de prijs betreft

Wenkbrauwen verven en epileren kost €10,50, voor €7,- extra heb je super mooie wenkbrauwen!
Henna wenkbrauwen € 17,50 !

Maak je online-afspraak hier