Huid problemen kunt u door ons laten oplossen. “Schoonheid komt van binnen” is niet zo maar een kreet! Uw huid staat bloot aan invloeden van buiten af. Denk aan milieuvervuiling, straling, weersomstandigheden etc. Maar wat dacht u van voeding? De voeding die u uw lichaam geeft is voor een groot deel verantwoordelijk voor het onderhoud van uw lichaam, dus ook uw huid. 
Dit wordt vaak onderschat. De beste medicijn dat u uw huid kunt geven zijn gezonde voedingsstoffen.

Indien u een huid probleem heeft gaan we eerst onderzoeken wat de oorzaak is. Dit is het moeilijkste proces van het oplossen….’wat is de oorzaak’?
Dit zult u niet snel bij een schoonheidssalon vinden dat er naar de oorzaak gezocht wordt! Om dit helder te krijgen wordt er een anamnesegesprek met u gevoerd door een Orthomoleculair therapeut (iemand die verstand van voedingsstoffen heeft…dus geen dietiste). Uw ‘gewoonten’ worden in kaart gebracht en er vindt onderzoek plaats. Er wordt een scan gemaakt van uw lichaamssamenstelling en er vindt ‘tongdiagnostiek’ plaats. De tong weerspiegelt organen en orgaansystemen. Weet u nog dat vroeger de huisarts ook uw tong bekeek? Wij doen hetzelfde, ook om te achterhalen waar het probleem vandaan komt.

Nadat er een diagnose is gesteld waar het probleem vandaan komt, wordt door de therapeut een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan omvat twee zaken; 1. een voedingsadvies (eventueel aangevuld met supplementen..extra voedingsstoffen), 2. een behandelplan voor de huid (met een specifiek serum speciaal voor u samengesteld).

Van hieruit zal de schoonheidsspecialiste het van de therapeut overnemen en de uitwendige behandeling uitvoeren.

Zoals u kunt lezen wordt er heel serieus naar uw huidprobleem gekeken en wordt er een ‘op-maat-behandeling’ opgesteld. Ook de creme die u voor de dagelijkse zorg mee krijgt is speciaal voor u samengesteld.

De cremes en serums die we gebruiken zijn 100% natuurlijk en proefdier vrij.