Naast ‘gewone schoonheidsbehandelingen’ zijn we gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen. Welkom in onze huidkliniek in Roermond!
Voordat we toe komen aan het behandelen van de klacht komt u eerst voor een uitgebreide anamnese (vraaggesprek). Het doel van de anamnese is te achterhalen waar de klacht vandaan komt. We zijn er van overtuigd dat huidklachten voor 90% van binnen uit komen.

Om een diagnose (oorzaak) te kunnen stellen vindt er lichamelijk onderzoek plaats. Dit doen we door naar de tong te kijken (reflexzones) en eventueel de pols en de bloeddruk te meten en in sommige gevallen maken we ook een lichaamsscan m.b.v. een apparaat die uw lichaamssamenstelling meet.

Vaak worden aan de hand van de bevindingen eerst gestart met een voedingsadvies, sommige dingen meer eten en sommige dingen (een tijdje) niet eten. Tevens kan er besloten worden dat u extra voedingsstoffen gaat nemen, dit om het herstel van de huid te bevorderen.

Na dagen of enkele weken komt u voor de ‘uitwendige’ behandeling van uw klacht. De cremes en serums die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk en biologisch van oorsprong. Er zijn geen stoffen aan toegevoegd! De cremes worden op maat gemaakt en ter plaatse samengesteld. Deze worden diep in de huid ingesluisd. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van acupunctuur naaldjes. ‘Aesthetic needling’ kan er voor zorgen dat de energievoorziening hersteld wordt of dat rimpeltjes of littekens vervagen. Uiteraard is dit pijnloos!

Tijdens het anamnesegesprek leggen we u uit wat het behandelplan wordt, tevens kunnen we u tevoren aangeven in hoeverre we succeservaringen met de behandeling van uw klacht hebben gehad. De kosten kunnen deels vergoed worden door de ziektekostenverzekering (aanvullend alternatieve geneeswijzen) en gaan niet af van het eigen risico.

Indien u twijfelt, kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen.

 

Team huidkliniek
Atalanta