Lypossage in Roermond ter behandeling van cellulitis (sinaasappelhuid) en VET VERMINDERING

Lypossage is een goed alternatief voor agressieve aanpak zoals liposuctie (wegzuigen van vet). Door intensieve massage wordt de doorbloeding gestimuleerd in het probleemgebied en zullen de vetophopingen af gaan nemen en wordt de omvang minder. Nu ook in Roermond!

Lypossage is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage™  behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van ongeveer 8 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage™  geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.

Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.De stevige massage omvat een unieke combinatie van huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om voldoende water in combinatie met groene thee te drinken, gezond te eten en voldoende te bewegen. Als afvallen een probleem is kunt u het beste eerst een consult vragen (wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars). Tijdens dit consult wordt gekeken wat de belemmerende factoren zijn en krijgt u een op maat opgesteld advies.

Deze massage gaat de huidveroudering tegen.