massage roermond

Massage Roermond

Therapeutische massage (massage bij klachten) Roermond

Loop niet langer met die vervelende pijn! We krijgen in locatie Roermond regelmatig mensen die al langere tijd klachten hebben van nek, schouder of rug. We kunnen ze vaak snel van de pijn af helpen. Ook als u regelmatig naar de fysiotherapie bent geweest of als u last heeft van een wervel die (steeds) recht gezet moet worden, ook dan kunnen we helpen!
De behandeling duurt in de regel 30 minuten tot maximaal 45 minuten. Nadat u uw klacht heeft toegelicht,  wordt het aangedane gebied grondig afgetast en wordt er een ‘diagnose’ gesteld. Hierna worden de spieren opgewarmd met behulp van warme stenen (hotstones). Dan worden de diverse spierlagen diep gemasseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met uw pijngrens! Eventueel wordt er gebruik gemaakt van vacuumcups, acupunctuurpen (pijnloos) en/of >kinesiotape. Effectief bij rugpijn, nekpijn, schouderpijn, spit, ischias, spierpijn, tennisarm etc. Deze behandeling voeren we uit op locatie Roermond.

 

Massage ter preventie (voorkomen van klachten) Roermond

Het doet je goed als je je regelmatig laat masseren. Zeker voor mensen die willen voorkomen dat ze uitvallen op het werk (en zich dat eigenlijk niet kunnen permitteren). Er zijn nogal wat mensen met een onderneming die regelmatig (om de 6 weken, 30 minuten) zich laten masseren met als resultaat dat, voordat er zich een blessure voor doet,  klachten voorkomen worden. Deze behandeling kunt u boeken in Roermond.

 

Ontspanningsmassage (ook hotstone massage) Roermond

Is, zoals het woord zegt, bedoelt om tot ontspanning te komen. We gebruiken warme olie vermengt met kruiden. 

 

Sportmassage Roermond

Zorgt er voor  dat uw spieren optimaal ingezet kunnen worden voor sport prestaties.
De doorbloeding wordt gestimuleerd. Zuurstof en voedingsstoffen zorgen voor herstel. Afvalstoffen worden als het ware uit het lichaam gemasseerd. Spierpijn zal snel verdwijnen of wordt voorkomen, spieren voelen soepel aan. Uitvoering in locatie Roermond.

 

Lypossage Roermond

Is een massage waarbij overtollig vet en cellulite snel verminderd, ook vaak ingezet voor afvallen. Het is geen wondermiddel, maar is effectief indien u een gezonde levensstijl heeft aangenomen. Na 10 behandelingen is het resultaat gemiddeld 0,5 tot 14 cm omvang vermindering. De behandeling is het meest effectief indien u gezond gaat eten en voldoende beweegt. Lees meer>>
Uitvoering in Roermond. Als u ons aanbod wilt bekijken, kijk dan in het menu onder ‘afvallen’.

 

Kerok Indonesische klachten massage Roermond

Is een eeuwenoude techniek om klachten te voorkomen of te behandelen. Is vooral effectief als je last hebt van ‘rillerigheid’ (opkomende griep of verkoudheid). Het bindweefsel van de rug wordt met een koperen munt ‘geschraapt’ en er wordt speciale geneeskrachtige olie gebruikt. Lees meer>>

 

Shiatsu gezicht massage

Heerlijke, van oorsprong oosterse, drukpunten massage van het gezicht. Hierbij worden drukpunten gemasseerd waardoor de huidstructuur verbeterd, maar hierdoor ontstaat vooral een diepe ontspannende werking.
Dus heerlijk voor lichaam en geest. <Lees meer> 

 

Zwangerschapsmassage Roermond

Zwangerschapsmassage helpt je om te ontspannen en je lichamelijke klachten te verminderen. Door een betere doorbloeding en een verbeterde afvoer door het lymfevatenstelsel, komt er meer zuurstof en voedingsstoffen bij je baby terecht en wordt verwijderen van afvalstoffen bevorderd.
<Lees meer>

Massage Roermond, massage Roermond, massage roermond