Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden door de Egyptenaren en Indianen werd toegepast.
Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat onder andere op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam.

Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) kunnen door deze zones te masseren opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen. Door deze behandeling wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd. Reflexzonetherapie is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de cliënt. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied. Reflexzonetherapie kan zeer effectief zijn als ondersteuning bij reuma, fibromyalgie, gewrichtsklachten, hoofdpijn, stress, maag- darmklachten, hormonale klachten etc. etc. Daarnaast werkt reflexzonetherapie zeer ontspannend. Atalanta is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Reflexzonetherapeuten, hierdoor zijn jaarlijkse bijscholingen verplicht en wordt men gecontroleerd op kwaliteit.  De meeste ziekenfondsen vergoeden de behandeling vaak volledig en dit gaat niet ten koste van uw eigen bijdrage!

Informeer bij ons vrijblijvend naar de vergoedingen van uw ziekenfonds.