schoonheidsbehandeling Roermond

Schoonheidsbehandeling Roermond

Schoonheidsbehandelingen voeren we uit met passie! We vinden het belangrijk dat uw huid alle aandacht krijgt die het verdient. Omdat uw gezicht en uw gezondheid bij ons op de eerste plaats staat, willen we geen chemische stoffen gebruiken die schadelijk kunnen zijn. Na jarenlang onderzoek en uitvoerige testen (op ons zelf) hebben we de beste ingrediënten voor uw huid en lichaam geselecteerd. Deze ingrediënten zijn 100% natuurlijk en biologisch en vormen samen het beste schoonheidsproduct dat te koop is! 

We hebben de vier belangrijke uitgangspunten bij onze behandelingen op een rij gezet:
1. Een goede uitgebreide analyse van uw huid met een passende schoonheidsbehandeling
2. Gebruik van eerlijke, pure materialen op 100% natuurlijke basis zonder enige chemische toevoegingen 
3. Een faire prijs, zodat de schoonheidsbehandelingen voor iedereen betaalbaar zijn
4. Top uitgevoerd door de beste specialisten

 

 

 

Op maat

Naast de schoonheidsbehandelingen kunt u bij ons terecht voor het harsen van benen, bovenlip en kin en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Dit alles in in combinatie, maar ook afzonderlijk, alles is mogelijk.
U kunt uw behandeling zelf samenstellen of u kiest een vastgestelde behandeling. De behandeling begint bij een basisbehandeling (reinigen, epileren, masker/massage) en kan worden uitgebreid met extra zaken als vitamine infusion, massage + masker etc..

Diepte reiniging bij onzuivere huid


Facial Courtin cleansing

Het gelaat wordt gereinigd met Courtin milk en lotion.  Hierna krijgt u een peeling en onzuiverheden worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met Courtin creme.
Tijdsduur: 30 min.
Tarief: €19,50


Facial Courtin Deep Cleansing

Het gelaat wordt gereinigd met Courtin milk en lotion.  Hierna krijgt u een peeling en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens wordt er vitamine E (tocoferol) diep in de huid gesluisd.U krijgt een masker dat er voor zorgt dat werkzame stoffen diep in de huid kunnen trekken.Hierna wordt de behandeling afgesloten met Courtin creme
Tijdsduur: 60 min.
Tarief: €31,50

Natuurlijke cosmetica met een fantastisch resultaat

De basis van alle cosmeticaproducten van Chi zijn steeds zoveel mogelijk biologisch en in ieder geval 100% natuurlijk. De ‘oer’ stoffen die we in onze cosmetica gebruiken bestaan al duizenden en soms miljoenen jaren. Deze 100% plantaardige stoffen sluiten ongelooflijk goed aan bij uw huid. Wij mengen al deze plantaardigheden zoals vette plantoliënessentiële oliënbloemenwaterskleihimalaya zouten tot kwalitatief uitzonderlijke composities voor de algemene huidverzorging maar ook voor specifieke probleemgebieden van de huid.

Deze unieke producten voor uw huid zijn exclusief verkrijgbaar bij Atalanta Gezond & Well. 

Met Chi Essential Cosmetics heeft Chi een compleet nieuwe visie op huidverzorging geïntroduceerd. Een 100% pure en natuurlijke verzorgingslijn op basis van ruim 30 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Deze basisproducten voeden, verzachten en beschermen. Door het voedende en het hydraterende deel van elkaar te scheiden zijn er praktisch geen emulgatoren en conserveringsmiddelen nodig en kan de hoeveelheid vocht en vet afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft. CEC is in te zetten bij alle huidtypes.

 

Essentiële olie voor specifieke huidtypes

Lavendel
Lavendel is van alle essentiële oliën de meest gebruikte geur. De olie staat bekend om haar balancerend effect op lichaam en geest. Lavendel wordt binnen de aromatherapie gezien als de meest veelzijdige essentiële olie en geeft bij vele kwaaltjes een positief effect. Lavendel bezit huidherstellende eigenschappen en is zeer verzachtend en verzorgend voor de huid. Naast de heerlijke bloemige en kruidige geur, is lavendel een ideaal huidverzorgingsproduct dat goed is in te zetten bij puistjes en een vette huid. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Roos
De roos is verbonden met Venus en is het symbool van schoonheid en liefde. Haar perfecte schoonheid met de zoete en delicate geur heeft vele mensen al sinds de oudheid verleid en in extase gebracht. Rozenolie heeft vele eigenschappen. De olie werkt kalmerend en geeft een gevoel van harmonie en warmte. Op de huid heeft rozenolie een zeer verzorgende en regenererende werking. Rozenolie verbetert de huidtextuur, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien! Door haar zachtheid is rozenolie ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Happiness
A Touch Of Happiness, een kant-en-klare lijn op basis van de Happiness compositie olie. Deze compositie bestaat uit een heerlijke synergie van de essentiële oliën: sinaasappel, mandarijn en een vleugje vanille. Deze zachte en milde compositie is een feest voor lichaam en geest door de combinatie van sinaasappel, mandarijn en vanille. De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft aan de ene kant een opwekkend en vrolijk makend effect en aan de andere kant een verwarmend (door het vleugje vanille) en ontspannend effect. Ideaal voor zowel ’s ochtends als ’s avonds! Op de huid zijn de producten verzachtend, verzorgend en regenererend.

Hout
A Touch Of Wood, is een kant-en-klare lijn op basis sandelhout, ho-hout en cederhout! Deze synergie werkt in goede harmonie samen om de huid en de geest stabiliteit, balans en meer energie te geven. De oliën werken verzachtend, hydraterend en kalmerend voor elk huidtype.

Analyse
Aan de hand van uw huidtype en of uw voorkeur voor een bepaalde geur wordt een van bovenstaande producten ingezet voor de behandeling.

 

 

Behandelingen a touch of CHI 

Facial touch of CHI

Aan de hand van de huidanalyse en/of uw voorkeur wordt een bepaalde essentiële olie ingezet.

 • Compres met essentiële olie
 • Reinigen met cleansing olie
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren
 • MaskerNa genieten met koffie, kruidenthee of waterDuur van de behandeling: Ongeveer 60 minuten
  Tarief: €31,50

 

Facial touch of CHI de luxe

Aan de hand van de huidanalyse en/of uw voorkeur wordt een bepaalde essentiële olie ingezet.

 • Compres met essentiële olie
 • Reinigen met cleansing olie
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren
 • Insluizen van een serum in diepere huidlaag
 • Massage
 • MaskerNa genieten met koffie, kruidenthee of waterDuur van de behandeling: Ongeveer 90 minuten
  Tarief: €41,50

 

Facial touch of CHI XL

Aan de hand van de huidanalyse en/of uw voorkeur wordt een bepaalde essentiële olie ingezet.

 • Compres met essentiële olie
 • Voetmassage
 • Reinigen met cleansing olie
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren
 • Insluizen van een serum in diepere huidlaag
 • Gezichtsmassage
 • Masker inclusief oorkaarsen
 • Haar- en hoofdhuidmassageNa genieten met koffie, kruidenthee of waterDuur van de behandeling: Ongeveer 120 minuten
  Tarief: €59,50

Maak een afspraak <<klik hier>> of bel: 0475-338821