shiatsu gezicht massage

Shiatsu gezicht massage bij Atalanta Roermond

Shiatsu betekent “het mooi voelen, het mooi zijn als uniek mens”. Want als we ons mooi voelen, dan stralen we die energie ook naar buiten uit.

Onze natuurlijke accenten kunnen we extra verfraaien middels een oosterse cosmetische massage.

Shiatsu is een vorm van fysieke behandeling die in de twintigste eeuw in Japan werd ontwikkeld. Shiatsu betekend letterlijk ‘’vingerdruk’’.

Een Shiatsu gezicht massage wordt bij Atalanta Gezond & Well uitgevoerd met kennis en kunde omtrent de energiebanen en drukpunten.

De huidconditie wordt verbeterd en versterkt, huidfuncties geworden genormaliseerd. Eventuele huidproblemen worden herkend en de oorzaken behandeld.

Binnen de Shiatsu Cosmetiek zijn er een aantal fasen die in een vaste volgorde van behandelen in elkaar over gaan:

 

Uitvoering van shiatsu gezicht massage

Tijdens de eerste fase, de aanraking, is de ontspanning en de emoties die daarbij loskomen een belangrijk onderdeel, zeker in de relatie tot huidproblemen. De eerste massagedoelen verlopen bij een goede shiatsu massage vanzelf.

Tijdens de tweede fase richten we ons pas daadwerkelijk op de klachten van de huid. We doen dat met de kennis en de eigenschappen van de drukpunten en de meridianen en de fysiologie van de orgaansystemen.

 

Resultaat

Shiatsu gezicht massage  is een massagemethode die rust uitstraalt en een diepe ontspanning creëert. Het is dus niet vreemd dat Shiatsu direct in relatie staat met het zenuwstelsel van de rust.

Yin&Yang zijn de belangrijkste componenten van hun traditionele levensvisie. Ze vormen twee tegengestelde waarden die gelijkwaardig zijn. De een kan niet bestaan zonder de ander, en dit brengt elkaar in evenwicht.

 

Zeker om even af te schakelen en een moment voor jezelf te nemen bevelen we een Shiatsu gezicht massage ten zeerste aan.

Reserveren 
Online reserveren: klik hier
mail: info@atalanta-wellness.nl
Telefoon: 0475-338821
Contactformulier: klik hier