Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral voor op handen en onder de voetzolen, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Op onze locatie in Roermond kunnen we uw wratten verwijderen.

Cryotherapie is een behandeling die werkt d.m.v. bevriezing van weefsels met als doel om diverse huidaandoeningen e behandelen. D.m.v. bevriezing maakt deze effectieve behandeling resoluut korte metten met onder meer wratten, fibromen, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Snel en nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel.

Bij de reguliere behandeling van o.a wratten en fibromen is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing. Dankzij de nieuwe Cryotherapie zijn we in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen.

Alle voordelen van onze behandeling op een rijtje:

Nagenoeg pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel)
Slechts 2-4 behandelingen zijn nodig voor een blijvend resultaat
Er is zelden sprake van littekenvorming
Korte behandelmethode 20 tot 45 seconden
Geen nazorg vereist
Douchen of zwemmen is geen probleem
Behandeling op afspraak in Roermond (ook s’ avonds en op zaterdag)

 

Soms zijn wratten hardnekkig. In de regel zijn 2 – 3 behandelingen nodig om er definitief van af te zijn. Garanties zijn echter niet te geven! Bij voetwratten wordt eerst het eelt verwijderd om tot een optimaal resultaat te komen.