Zwangerschapsmassage Roermond

is vooral bedoeld om de doorbloeding te verbeteren waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten en zuurstofrijk bloed en voedingsstoffen je lichaam positief beïnvloeden.

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. De pezen, spieren en gewrichten worden losser om ruimte te maken voor je baby en je lichaam bereidt zich voor op de bevalling.
De zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en eventuele lichamelijke klachten te verminderen.

Massage verbetert de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Hierdoor wordt de placenta beter doorbloed en komt er meer zuurstof en voedingsstoffen bij de baby terecht. De afvoer van afvalproducten wordt bevorderd. Ook het extra gewicht dat je met je meedraagt kan klachten veroorzaken. Vooral lage rugklachten, nek, schouders, voeten en benen kunnen extra pijnlijk worden. Een zwangerschapsmassage zorgt er voor dat je je op een positieve manier op je lichaam concentreert.

Zwangerschapsmassage maakt gelukkiger

Tijdens de zwangerschapsmassage komt je hoofd even tot rust. Je spieren worden losser en soepeler en je ademhaling wordt dieper. Door de zwangerschapsmassage komt het ‘gelukshormoon’ endorfine vrij. Naast dat dit prettig voor jou is, is dit ook prettig voor de baby. Een drukke baby kan door de zwangerschapsmassage rustiger worden.

Een zwangerschapsmassage is een cadeautje voor jezelf en voor je baby!

 

Reserveren kan online of geef deze massage als voucher cadeau